Ο Θε-ΤΑΛΩΣ Συναντά τα e-trikala: Μια Εμπειρία Δημιουργίας και Ψηφιακών Δεξιοτήτων για τους Μαθητές μας

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την αξέχαστη εμπειρία που έζησαν οι μαθητές μας στην εκδήλωση “Ο Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala”, μια γιορτή δημιουργίας και ψηφιακών δεξιοτήτων που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2024.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με φορείς της περιοχής, αποτέλεσε ένα μοναδικό χώρο έκφρασης, διασκέδασης και δημιουργίας για μαθητές από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία:

  • Να έρθουν σε επαφή με τις ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες, την εκπαιδευτική ρομποτική, τις εφαρμογές STEAM, τα εικαστικά, τη μουσική, την αστρονομία και τις θετικές επιστήμες.
  • Να εκφράσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους για το πώς φαντάζονται την “έξυπνη πόλη” του μέλλοντος.
  • Να διασκεδάσουν και να έρθουν σε επαφή με συνομηλίκους τους από διαφορετικά σχολεία, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση “Ο Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala” αποτέλεσε για τους μαθητές μας μια πολύτιμη εμπειρία, η οποία συνέβαλε στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους, στην ενίσχυση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων και στην καλλιέργεια της κριτικής τους σκέψης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδιοργανωτές και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τους μαθητές μας για τον ενθουσιασμό και την αστείρευτη ενέργειά τους!

Δημοσιεύθηκε στην Νέα & Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.