Εορταστική στιγμή για τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, στην ταβέρνα “Το Χάνι”, συγκεντρώθηκε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την τιμητική παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Τρικάλη, ο οποίος μοιράστηκε με τους εκπαιδευτικούς στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.

Η μεγαλύτερη χαρά, ωστόσο, ανήκε στη δασκάλα κ. Θεανώ Χειράκη, καθώς η τύχη της χαμογέλασε κερδίζοντας το φλουρί και το δώρο που το συνόδευε.

Η διοίκηση του σχολείου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλα τα μέλη του συλλόγου τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Τέτοιες στιγμές συμβάλλουν στη δημιουργία δεσμών και στην ενίσχυση του συναισθήματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του συλλόγου.

Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία. Ας είναι γεμάτος δημιουργικότητα και όμορφες στιγμές για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, και κάθε οικογένεια που ανήκει στη μεγάλη μας σχολική κοινότητα!

Δημοσιεύθηκε στην Νέα & Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.