Η Συμμετοχή των μαθητών μας στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Τη Δευτέρα 25-03-2024, η σχολική μας κοινότητα είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Με τη συνοδεία της καθηγήτριας φυσικής αγωγής μας, κ. Αβέλα Στέλλας, οι μαθητές μας παρευρέθηκαν με περηφάνια και σεβασμό στην εκδήλωση που τιμά τους ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Πριν από την παρέλαση, είχε προηγηθεί η παρουσία της σημαιοφόρου μας στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης. Ήταν μια στιγμή βαθιάς συγκίνησης και σεβασμού για το ένδοξο παρελθόν της χώρας μας, καθώς είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας.

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο της σχολικής μας κοινότητας. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να τιμήσουμε την ιστορία και την κληρονομιά μας και να εκφράσουμε την αφοσίωσή μας στην πατρίδα. Η παρουσία μας στη δοξολογία και η συμμετοχή μας στην παρέλαση αποτελούν έναν τρόπο να αποδείξουμε ότι οι αξίες του παρελθόντος μας είναι ζωντανές και επίκαιρες.

Συνοψίζοντας, η παρουσία μας στη δοξολογία και η συμμετοχή μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου είναι μια εμπειρία που μας ενώνει ως σχολική κοινότητα και μας εκπαιδεύει στις αξίες της πατρίδας. Είναι ένας τρόπος να τιμήσουμε τους προγόνους μας και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για μια καλύτερη και πιο δίκαιη ελληνική κοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στην Νέα & Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.